CS Dinamo, înfrângere în fața CN Barcelona în Liga Campionilor la polo masculin

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

CS Dinamo Bucureşti a fost învinsă de echipa spaniolă CN Barcelona cu scorul de 18-12 (5-5, 3-3, 5-2, 5-2), vineri seara, la Dubrovnik (Croaţia), în Grupa A din primul tur preliminar al Ligii Campionilor la polo pe apă masculin, informează Agerpres.

După un început echilibrat, în care scorul la pauză a fost de 5-5, Dinamo nu a reușit să mențină ritmul în reprizele secunde, cedând în fața ibericilor, care au dominat ultimele două sferturi.

Vicecampioana României a început meciul cu încredere, jucând de la egal la egal cu adversarii în prima repriză. Antrenată de fostul internațional român Andrei Iosep, Dinamo a arătat potențial, dar echipa spaniolă a preluat controlul în a doua parte a jocului, distanțându-se decisiv.

Pentru echipa română, cei mai buni marcatori au fost Ionuț-Valentin Vrânceanu și Andrei Prioteasa, fiecare cu câte trei goluri. De asemenea, Jacob Mercep a înscris două goluri, în timp ce Cosmin Radu, Niko Cubranic, Dragoș Pandelea și Charles Maxwell Negus au contribuit cu câte un gol fiecare.

De cealaltă parte, Javier Gorria Puga a fost principalul marcator al echipei CN Barcelona, cu patru goluri, urmat de Kas Te Riele, Pol Prat Esteba și Mart Bastiaan van der Weijden, fiecare cu câte trei reușite.

În clasamentul Grupei A, Dinamo ocupă în prezent ultimul loc, fără puncte după două jocuri, în urma înfrângerilor suferite cu CN Barcelona și VK Jug AO Dubrovnik (scor 8-15).

Sâmbătă, Dinamo va avea două meciuri decisive, întâlnind mai întâi echipa PVK Jadran MHerceg Novi, la ora 13:30, și apoi formația VK Banja Luka, la ora 21:30. Doar prima clasată din grupă se va califica în faza grupelor Ligii Campionilor LEN, în timp ce celelalte patru echipe vor continua competițiile europene în LEN Euro Cup.

Dinamo are o sarcină dificilă în față, dar rămâne de văzut dacă va reuși să-și redreseze parcursul european în ultimele două meciuri din această fază a competiției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel