Chef Cătălin Scărlătescu vine în întâmpinarea românilor cu produse gata pregătite pentru sărbători.
Un curcan gata preparat poate fi o soluție pentru românii care preferă o carne mai slabă, în locul celei de porc. Chef Cătălin Scărlătescu este unul dintrei cei care vând curcani gata reparați pentru sărbătorile de iarnă, iar prețurile unuia stfel de preparat este destul de piperat.
Românii care își doresc pe masa de Crăciun sau de Anul Nou un curcan preparat de chef Cătălin Scărlătescu trebuie să scoată din buzunar nu mai puțin de 2.763 de lei pentru o pasăre de 20 de kilograme, conform bzi.
Cu toate acestea, dacă oferta lui Cătălin Scărlătescu nu este un atractivă pentru români, mai ales din punct de vedere financiar, vă recomandăm o rețetă pe care o puteți încerca acasă.
Pentru aceasta aveți nevoie de:
- 1 curcan întreg (de 4 kg)
- 1 ceapă
- 1 lămâie
- 5 căţei usturoi
- 1 felie slăninuţă afumată (opţional)
CITEȘTE ȘI - Doina Teodoru, mesaj care îl vizează și pe Cătălin Scărlătescu: Am un feeling că nu mai e mult
Saramura
- 15 căni apă la temperatura camerei
- 6 linguri sare
- 3 linguri zahăr
- 6 foi dafin
- 10 boabe ienibahar uşor strivite
- 4 ardei iuţi uscaţi
CITEȘTE ȘI - Scărlătescu propune un cozonac plin de umplutură. Ingrediente pentru trei cozonaci. Rețeta, pas cu pas
Condimente
- 3 linguri ulei
- 2 linguriţe muştar
- 1 linguriţă piper
- 1 linguriţă boia dulce
- 1/4 linguriţă turmenic
Citește continuarea AICI.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News