"În 2003-2004, vorbeam de 4-5 milioane de euro". Cu ce s-a ales Adriana Bamuțeanu după ce a divorțat de cinci ori de Silviu Prigoană

Sursa foto: Facebook Adriana Bahmuteanu
Sursa foto: Facebook Adriana Bahmuteanu

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre divorțurile de SIlviu Prigoană și cu ce a rămas la finalul căsniciei.

Adriana Bahmuțeanu a mărturisit că nu s-a ales cu nimic, după căsnicia cu Silviu Prigoană.

"Pur și simplu pentru că nu aveam nimic pe numele nostru sau pe numele meu. De fiecare dată, se întâmpla ca achizițiile să fie făcute în perioada în care eram divorțați. E adevărat, la una dintre primele despărțiri, acumulase niște bunuri, destul de multe - la nivelul anului 2003-2004, vorbeam de 4-5 milioane de euro. Și am făcut un partaj voluntar, i-am dat o semnătură la notar și i-am spus că renunț la partea mea de împărțeală, pentru că de fapt nu avusesem nici o contribuție. Și am vrut să-i demonstrez că nu stau cu el pentru bani. Nu-mi pare rău, nu banii țin o relație. Poți fi foarte fericit și dacă nu ai bani mulți. Poți fi nefericit, atunci când ai bani foarte mulți", a mărturisit Adriana Bahmuțeanu în emisiunea Marei Bănică - Povești de film.

"Eu am trăit în cea mai frumoasă casă din București, un castel în inima Capitalei. Era o casă foarte scumpă, dar înăuntru nu era dragoste, nu era liniște, nu era fericire, nu era bucurie. Și simțeam această presiune tot timpul toți cei care locuiam în casă. Era o tensiune tăcută, un ucigaș tăcut al fericirii”, a mai spus vedeta.

"A fost o relație de tip fachirul și cobra"

În urmă cu ceva timp, Adriana Bahmuțeanu mărturisea că i-a fost greu să rupă relația cu Silviu Prigoană.

"A fost dragostea de la vremea respectivă. Nu pot spune că a fost marea mea dragoste. A fost o relație de tip fachirul și cobra. Eu eram cobra și el era fachirul. A fost o relație elastică. Ne iubeam cu patimă și, când ne certam, o făceam cu patimă. Ne despărțeam cu patimă. Nu puteam să ies din cercul ăsta vicios. Mi-a fost greu să rup această relație și am rupt-o târziu, după ce mi-am dat seama că îmi expun copiii unui stres inimaginabil.

Copiii mei au fost motivul pentru care am decis să pun punct căsniciei cu Silviu Prigoană. El nu a dorit asta. Eu puteam să stau bine-mersi și acum, să fiu o doamnă, să stau în cea mai frumoasă casă din București, dar nu m-aș fi simțit bine și cred că aș fi ajuns la Spitalul 9", spunea Adriana Bahmuțeanu, într-un interviu pentru viva.ro.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel