Cu ce înlocuiești smântâna în prăjituri. Nu te-ai fi gândit niciodată. Ingredientul surpriză

Cu ce înlocuiești smântâna în prăjituri. Nu te-ai fi gândit niciodată. Smântâna poate fi înlocuită în prăjituri cu un ingredient la care nu te-ai fi gândit niciodată. Rezultatul nu va fi afectat sub nicio formă.

Dacă ești atent la dietă și vrei să obții un desert mai sărac în calorii, folosește acest truc: folosește o parte smântână grasă și trei părți albuș de ou bătut spumă.

Pentru a păstra proaspătă smântâna sau brânza de vaci, depozitaţi-o cu capacul în jos în frigider. În acest fel se creează un vid care va ajuta la reducerea riscului de formare a mucegaiului sau a bacteriilor la suprafaţă, scrie adevarul.ro.

De asemenea, dacă vrei să faci o prăjitură care are mai mult de 4-5 ouă şi constaţi că nu ai ouă suficiente, poţi să înlocuieşti un ou, cu o lingură de smântână, lapte sau sifon.

Vezi și: De ce să adaugi apă rece în albuș, atunci când îl bați spumă. Trucul secret al patiserilor

De ce să adaugi o lingură de orez în carnea pentru perișoare. Bucătăresele sunt foarte atente la asta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel