Cu ce înlocuiești smântâna în prăjituri. Nu te-ai fi gândit niciodată. Smântâna poate fi înlocuită în prăjituri cu un ingredient la care nu te-ai fi gândit niciodată. Rezultatul nu va fi afectat sub nicio formă.
Dacă ești atent la dietă și vrei să obții un desert mai sărac în calorii, folosește acest truc: folosește o parte smântână grasă și trei părți albuș de ou bătut spumă.
Pentru a păstra proaspătă smântâna sau brânza de vaci, depozitaţi-o cu capacul în jos în frigider. În acest fel se creează un vid care va ajuta la reducerea riscului de formare a mucegaiului sau a bacteriilor la suprafaţă, scrie adevarul.ro.
De asemenea, dacă vrei să faci o prăjitură care are mai mult de 4-5 ouă şi constaţi că nu ai ouă suficiente, poţi să înlocuieşti un ou, cu o lingură de smântână, lapte sau sifon.
Vezi și: De ce să adaugi apă rece în albuș, atunci când îl bați spumă. Trucul secret al patiserilor
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News