EXCLUSIV  Cu cine ar vota românii în 2024. Vârstnică: Președinte ca Iohannis nu vom mai găsi! El a vrut să facă, probabil, ceva, dar cu cine?! L-au lăsat ăștia să facă ceva? / video

DC News
DC News

Dana Mihai, jurnalistă DC News, a întrebat oamenii din București dacă merg la vot.

O bunică i-a zis că nu vrea să-l voteze nici pe Marcel Ciolacu, dar nici pe Nicolae Ciucă sau George Simion. Ar fi vrut să pună ștampila tot pe Klaus Iohannis, dacă ar fi putut desigur.

„Nu vreau să mai merg la vot. Nu merită. Pe cine să votez? Pe Ciolacu care abia deschide gura? Sau pe Ciucă? Pe Simion? Așa că... Da... Contează votul, într-adevăr, să se ducă tineretul la vot, dar eu nu mai votez”, a zis bunica. Femeia nu crede că după alegeri se va schimba ceva.

„Președinte ca Iohannis nu vom mai găsi! El a vrut să facă, probabil, ceva, dar cu cine?! L-au lăsat ăștia să facă ceva? El, pe unde s-a dus, ne-a ridicat. E un om deștept, cunoaște vreo șapte limbi”, a mai spus bunica.

O altă pensionară a spus că va merge la vot și chiar a lansat un îndemn ca toată lumea să meargă la urne.

„Este în interesul nostru să mergem la vot. Sper ca după alegeri să se schimbe ceva. Sperăm, dar de la un timp... doar cu speranța trăim. Vom vedea”, a zis femeia. 

O altă vârstnică a spus că nu este hotărâtă dacă să meargă la vot. „Nu știu ce să zic. Nu cred că se va schimba mare lucru după alegeri. Ar fi bine să iasă și tinerii la vot, ar fi frumos. Sper să nu ajungă și tinerii să fie dezamăgiți ca noi după vot”, a zis femeia.

Vedeți mai multe aici:

Youtube video image

Dacă vârstnica din reportajul Danei Mihai ne-a spus că ar vota tot cu Klaus Iohannis, vă lăsăm, în final, câteva date despre actualul președinte:

Klaus Iohannis este cel de-al patrulea președinte al României ales după Decembrie 1989.

Pe 16 noiembrie 2014, Klaus Iohannis a fost ales președintele României, câștigând încrederea românilor cu o viziune – România lucrului bine făcut - despre cum trebuie să evolueze țara noastră în următorii zece ani. Cinci ani mai târziu, Klaus Iohannis a candidat pentru un nou mandat la alegerile prezidențiale din 2019, cu programul Împreună pentru România Normală. La scrutinul din 24 noiembrie 2019, a câștigat alegerile cu 66,09% din totalul voturilor valabil exprimate.

Președintele Klaus Iohannis a primit numeroase distincții de stat și premii internaționale de prestigiu pentru contribuția sa la promovarea valorilor democratice, a transparenței, statului de drept și a luptei împotriva corupției, precum Premiul Civic German, conferit de Fundația Civică Bad Harzburg (2023), Premiul Franz Werfel pentru drepturile omului, conferit de Centrul împotriva expulzărilor din Bonn, Germania (2023), Premiul European Carol al IV-lea al Federației Germanilor Sudeți pentru 2020 (decernat în 2022), premiul „Carol cel Mare” al orașului Aachen (2020), premiul „Otto cel Mare” al orașului Magdeburg (2020), premiul European „Coudenhove – Kalergi” (Societatea Europeană Coudenhove-Kalergi, 2020), premiul „Franz Josef Strauss” (Fundația Hanns Seidel, 2018), premiul „Light Unto the Nations” (American Jewish Committee, 2017) sau placheta „Martin Buber” (Fundația Euriade, 2016).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel