Cu cine se iubește în secret fiica lui "Busu" de la Meteo

colaj: Facebook, Florin Busuioc, Instagram
colaj: Facebook, Florin Busuioc, Instagram

Florin Busuioc, actorul care prezintă Vremea la PRO TV, are două fiice: Natalie şi Catinca. De ceva timp, Natalie se iubeşte cu un cunoscut comediant care a avut mai multe apariţii la Antena 1. Despre cine este vorba?

Natalie Busuioc, fiica cea mare a cunoscutului prezentator TV Florin Busuioc, a stârnit reacţii de tot felul când s-a aflat că formează un cuplu cu un cunoscut comediant. Noua etapă din viaţa ei a fost confirmată şi de partenerul său, un talentat artist al comediei care a cucerit publicul cu umorul său, atât în showuri private cât şi în televiziune.

Chiar dacă Natalie și Catinca, fiicele sale, nu sunt cunoscute în lumea showbizului, aspectele intime ale vieților lor au prezentat mereu interes în rândul publicului. 

Numele celui de care Natalie s-a îndrăgostit este Teo Ioniță, o față cunoscută pentru cei ce urmăresc emisiuni de divertisment. El a fost parte din echipa condusă de Cătălin Bordea în emisiunea „România are Roast”, difuzată pe postul Antena 1. Cu toate acestea, Teo e mai mult decât un comediant. Este și bărbatul care a câștigat inima Nataliei Busuioc!

În cadrul unui număr recent de stand-up susținut pe scena clubului The Fool, patronat de Cătălin Bordea și Micutzu, Teo Ioniță a făcut o mărturisire care a stârnit reacții puternice din partea publicului. A dezvăluit că el și Natalie Busuioc sunt mai mult decât prieteni – sunt un cuplu. Acest moment de sinceritate și vulnerabilitate a adus o lumină nouă asupra relației lor.

„Hai să vă zic de gagică-mea! Gagică-mea e o femeie foarte mișto. Are ce n-am avut eu niciodată. Și anume, un tată! Are un tată care o susține în tot ceea ce face. Tatăl ei e Florin Busuioc, Busu de la Meteo. Și e pe bune asta. Și se vede în tot ceea ce face: E o fată devreme acasă, instabilă ca vremea și, de fiecare dată când mă cert cu ea, plouă afară.

Cred că vorbește cu tac-su: `Tată, dă-le ploaie la săraci!` Și tăticu le dă, imediat bagă ciclonul. Tot fiind cu gagică-mea, am început să dezvolt o relație și cu taică-su. Am început să fim prieteni”, a declarat Teo, potrivit Viva.

Florin Busuioc are și un fiu dintr-un mariaj anterior, pe nume Florin. El a confirmat faptul că fiicele sale au știut dintotdeauna că au un frate și că el și acesta mențin o relație de comunicare. Chiar dacă presa a scris că Florin are un fiu secret în Târgu-Mureș, el spune că nu a făcut niciodată un secret din asta și că relația lor este deschisă și corectă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel