Culisele crimei din Mangalia, dezvăluite de procuror. ”Am observat o persoană speriată şi, cred eu, care a dus lipsa empatiei în familie, în copilărie”

foto pexels ilustrativ
foto pexels ilustrativ

O fată de 18 ani și-a ucis prietena și colega de aceeași vârstă, în Mangalia, acolo unde erau cameriste la un hotel, ca job sezonier. 

Motivul crimei ar fi o ceartă pe fondul unor minciuni ale victimei. Agresoarea afirmă că se săturase să o acopere pe prietena ei. Se cunoșteau de la grădiniță și erau, aparent, cele mai bune prietene. Victima nu avusese o copilărie ușoară, fiind bătută permanent de tată și dată afară din casă, împreună cu cei patru frați și cu mama lor. Fusese luată în custodie de o mătușă, pentru a-și putea continua studiile și era susținută financiar de un om de afaceri, care o descrie drept un om foarte modest și foarte corect. Anul acesta, ar fi trebuit să dea Bacalaureatul, după ani în care s-a chinuit să nu fie nevoită să abandoneze școala. 

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, Viorel Teliceanu, a oferit informații din acest dosar, spunând că între cele două fete exista un conflict de mai mult timp. Se pare că, după ce și-a ucis prietena, tânăra de 18 ani a pus-o în propria valiză și a chemat un taxi. Un coleg a ajutat-o să urce valiza în taxi, dar fără a ști conținutul. Și taximetristul a remarcat greutatea bagajului, dar tânăra a justificat că are cărți.

Acum, ea se află în arest pentru 30 de zile.

”Aseară, la orele 22, am dispus reţinerea unei persoane de sex feminin de 18 ani pentru săvârşirea infracţiunii de omor. Astăzi am formulat propunere de arestare preventivă, s-a şi judecat şi a fost admisă pe o perioadă de 30 de zile. Este vorba de două persoane, ambele de sex feminin, şi agresoarea şi victima. Erau chiar prietene şi se ştiau încă de la grădiniţă. De 18 ani amândouă. Veniseră pe litoral să lucreze cameriste şi, pe fondul unui conflict, un conflict care mocnea cumva de mai mult timp, inculpata a înjunghiat-o în zona cervicală pe victimă şi i-a produs decesul. Ele locuiau în aceeaşi cameră şi se pare că convieţuirea dintre ele devenise destul de dificilă, motiv pentru care şi victima intenţiona să se mute din acea cameră, de fapt, să plece de pe litoral, să plece acasă”, a explicat prim-procurorul.

”Din ceea ce mi-a relatat inculpata, după ce a ucis-o, s-a schimbat, a pus-o într-o valiză, chiar în valiza victimei, a coborât-o cu liftul şi a chemat un taxi. A fost ajutată de un coleg care trecea întâmplător, era întâmplător în zonă, un coleg de serviciu. A pus geanta de voiaj în portbagajul taxiului şi apoi i-a cerut taximetristului să o lase undeva în proximitatea parcului, unde a şi fost găsită victima”, a mai afirmat Viorel Teliceanu, conform Digi24

Prim-procurorul a asigura că există un singur autor, tânăra de 18 ani. ”A făcut cumva curat, nu în totalitate, în camera de hotel în care s-a şi săvârşit infracţiunea. Spune inculpata că de la momentul înjunghierii până la decesul efectiv ar fi trecut undeva 30 de minute, timp în care i s-a scurs şi sângele victimei şi din acest motiv nici nu ar fi curs sânge pe tot traseul care l-a avut până la banca din parc. (…) Era într-o stare de tulburare. Cumva am observat aşa o persoană speriată şi cred eu, care a dus lipsa empatiei în familie, în copilărie”, a mai declarat Teliceanu.

Fata care și-ar fi ucis prietena a mers la muncă a doua zi, acolo unde a și fost găsită de anchetatori. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel