Culiță Sterp nu a depus plângere după ce i s-au furat bagajele la Cluj. Clarificările poliției

Foto Facebook selfie Culiță Sterp
Foto Facebook selfie Culiță Sterp

Poliția a transmis un comunicat după ce lui Culiță Sterp i s-au furat bagajele din fața hotelului unde era cazat.

Citește și - Culiță Sterp a fost condamnat la doi ani și șase luni de închisoare

În plină zi, Culiță Sterp a fost furat, iar manelistul a sunat imediat la 112 pentru a anunța cele întâmplate. Totul s-a întâmplat după ce s-a întors de la un eveniment. În momentul în care formația lui ducea bagajele la o cazare din Cluj-Napoca, o mașină a oprit în fața porții și au furat două bagaje lăsate la poartă, le-au luat. După ce a fost anunțată poliția, unul dintre membrii trupei a plecat în căutarea suspecților, prin împrejurimile unde s-a întâmplat fapta. În final, după câteva zeci de minute, bagajele au fost recuperate.

Relatarea lui Culiță Sterp

"Haideți să vă povestesc cum ni s-au furat două bagaje, din Cluj Napoca, chiar din fața cazării. S-au dat jos băieții cu bagajele, când au ajuns de la cealaltă cântare, de la Suceava. Aveau vreo 5-6 bagaje. Două le-au lăsat chiar în fața cazării, doar un minut. A venit un domn cu o dubă, le-a luat din mers. Le-a luat și a plecat. Am sunat la poliție. A sunat Vlad și a venit poliția. Apoi, s-a dus Vlad să îl caute pe acolo, prin cartier. După o oră jumătate, l-am căutat vreo 20 de minute, l-am găsit în trafic. Nu l-am mai dat la poliție, ne-am retras plângerea", a spus Culiță Sterp, pe Instagram.

Poliția confirmă. Culiță Sterp nu a depus până acum plângere

”La data de 7 septembrie a.c., în jurul orei 10.45, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat de 30 de ani, cu privire la dispariția a două bagaje din fața unei unități de cazare.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări pentru stabilirea situației de fapt, iar în funcție de rezultatul acestora, se vor lua măsurile legale ce se impun, cercetările sunt continuate sub aspectul infracțiunii de furt. Facem precizarea că, până în acest moment nu a fost depusă nicio plângere cu privire la acest aspect”, a transmis IPJ Cluj, marți. 

Citește și - Spaima șoselelor. Polițist: În alte țări cu apă caldă, personajul Culiță nu ar mai fi văzut lumina libertății ani la rând

Poliţistul criminalist sucevean Bogdan Bănică, lider al Sindicatului DECUS, a avut o reacție în cazul manelistului Culiță, care a provocat un accident. în luna noiembrie 2022, în centrul Clujului. Ulterior, manelistul a  fugit de polițiști și a fost găsit într-o toaletă din proximitate.

„Culiță, personajul cvasicunoscut în anumite medii, a zâmbit slinos, sarcastic, ofensator și ostentativ nu numai la adresa jurnaliștilor, ci și la a tuturor celor care (încă) respectă legea în țara asta.

Personajul Culiță nu realizează cât de norocos este de faptul că doar șansa a făcut ca un om nevinovat să nu intre în pământ din cauza inconștienței sale neasumate. Tu ar trebui să intri în pământ, Culiță, de rușine!

Personajul Culiță nu realizează cât de norocos este că trăiește în România, unde legile îi favorizează pe infractorii de teapa lui, în timp ce justiția românească încurajează, ba chiar instigă la modul cel mai concret posibil și pe alții din mediile de care vorbeam să comită asemenea fapte.

În alte țări cu apă caldă, personajul Culiță nu ar mai fi văzut lumina libertății ani la rând. În țara tuturor posibilităților, România, mr. Culiță își atrage "simpatii" prin glume de autobază rânjite grețos. Reține un lucru, mister: nu e cool să fii Culiță. E dezgustător!”, a declarat, la vremea respecctivă, Bogdan Bănică, președinte executiv al Sindicatului Național al Polițiștilor din România DECUS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel