Culoarea anului 2023. ”E imposibil să intri într-o cameră dacă porți această culoare și să nu se îndrepte atenția spre tine”

Foto Pexels
Foto Pexels

Institutul Pantone a anunțat culoarea anului 2023. E vorba despre Viva Magenta, o culoare descrisă ca un „roșu animat, care pulsează cu mișcare”.

După albastrul stins din 2020, după două nunanţe de gri şi galben în 2021 şi nuanţa strălucitoare Very Peri de anul acesta, Pantone s-a hotărât la această nuanţă „îndrăzneaţă” de roşu carmin pentru 2023.

„Este curajoasă, neînfricată, înfăţişează optimism şi bucurie”, a spus Leatrice Eiseman, director executiv al Pantone Color Institute.

„Am ales această culoare pentru că am simțit că este o nuanță neconvențională pentru o perioadă neconvențională, ceva care ne-ar putea prezenta o nouă viziune", a declarat Leatrice Eiseman pentru TIME. Viva Magenta, notează Esieman, comunică putere - dar într-un mod asertiv, nu agresiv, „este o culoare care vibrează cu adevărat cu vervă și vigoare, care demonstrează un nou semnal de putere, ceea de care avem cu toții nevoie pentru un viitor mai optimist”.

O nuanță precum Viva Magenta este șansa revizitalizării și reconectării cu istoria, imaginând în același timp un viitor mai luminos.

„Sperăm că simbolismul din această culoare va crea o lume dinamică ce încurajează experimentarea”, a mai spus Eiseman. 

În timp ce culoarea are legături profunde atât cu trecutul, institutul dorește să fie clar că este, de asemenea, o culoare care se potrivește incontestabil pentru prezent, o nuanță care încurajează toți oamenii să trăiască viața cu îndrăzneală în momentul prezent.

„Numele culorii în sine vă spune că aceasta este o culoare cu care să sărbătoriți, o culoare exuberantă care promovează optimismul și bucuria", a declarat Eiseman, care a mai spus: „Este ceea ce noi numim o nuanță fără limite, o declarație cu adevărat remarcabilă. Este imposibil să intri într-o cameră dacă porți această culoare și să nu se îndrepte atenția spre tine. Este îndrăzneață. Este spirituală și incluzivă - îi primește pe toți și pe oricine cu același spirit rebel!”

Citește și...

Tendințe în materie de coafuri, tunsori, în sezonul toamnă-iarnă 2022-2023

Adrian Perjovschi a vorbit despre tendințele în materie de coafuri, tunsori și culoare, în sezonul toamnă-iarnă 2022-2023.

Adrian Perjovschi, cunoscut pentru transformările de look pe care le-a făcut, de-a lungul timpului, pentru Mirela Vaida, Sore, Vlăduța Lupău și alte vedete din lumea mondenă, a vorbit despre tendințele în materie de coafuri, tunsori și culoare.

„2023 va arăta foarte colorat, feminin, versatil și divers, lună de lună. Ca styling, tendințele sunt spre natural, cu bucle foarte lejere, cu păr drept, lucios și mult volum. Culoarea anului 2023 este digital lavanda, se poartă nuanțele aprinse, dar în același timp și în contrast, se poartă în continuare balayage-ul, în tehnica Mounir. Se poartă culorile mai închise, culorile de toamnă, revine roșu, care se combină foarte bine cu nuanțe de mov, culori de toamnă, dar se poartă și nuanțele pământii și blondurile cu reflexe reci de iarnă”, a explicat Adrian Perjovschi.

„Ca și tunsoare, avem mai multe preferințe, bobul scurt sau pixie, dar se poartă și părul lung, fie că e tuns în layers, fie că este tuns pe drept. Merge accesorizat dacă e foarte lung cu courtain bangs, mai ales că tunsoarea în scări revine la modă pentru că generează mult volum. Pentru toamnă-iarnă, revin bretoanele, fie că sunt drepte deasupra sprâncenelor sau la nivelul sprâncenelor. Revin tendințele retro cu volum, tunsori și coafuri feminine, tunsoarea pixie, cu breton lung, texturizat, nuanțele de blond, cu reflex rece nisipiu, dar și cele roșcate de toamnă, de la arămiu, roșcat și chiar mov, cu toate variațiunile sale”, a spus, pentru Fanatik, Adrian Perjovschi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel