Cum a arătat Elena Băsescu la cununia religioasă - GALERIE FOTO

Elena Băsescu a strălucit în rochia de mireasă de la cununia religioasă care a avut loc la Biserica  Sfântul Spiridon din Capitală. Mirele, Bogdan Ionescu, a purtat un ceas Rolex de circa 35. 000 de euro.  Slujba a fost oficiată de mai mulţi preoţi, conduşi de PS Vicenţiu Ploieşteanu, vicar patriarhal.

[caption id="attachment_227669" align="alignnone" width="640"] Foto: Mediafax[/caption]

Cătălin Botezatu a fost încântat de rochiile purtate de Elena Băsescu la cununia civilă şi cea religioasă. El a declarat pentru România TV că i-a plăcut foarte mult şi rochia Mioriţei Videanu.

El a lăudat ţinutele alese, declarând: "Rochia de cununie este extrem de frumoasa. Aparţine casei Dior, este foarte rafinată. La rochia de mireasă am admirat mult corsajul, pe care şi eu îl folosesc des. Cât despre material, ce îşi poate dori o femeie decât o rochie de mireasă din dantelă franţuzească?".

 La cununia religioasă au asistat printre alții,  Adriean Videanu, Cristian Preda, Traian Ungureanu, liderul FCD, Adrian Papahagi, dar şi Prinţul Paul şi Prinţesa Lia şi fiul lor, Carol Ferdinand, îmbrăcat în uniformă de ofiţer al armatei române. După începerea slujbei a ajuns şi liderul PNR, Mihail Neamţu.

 În curtea bisericii au fost angajaţi ai unei firme de protecţie şi pază, care se află la biserică pentru toate nunţile care au loc aici.

La finalul ceremoniei, preşedintele Traian Băsescu le-a spus jurnaliştilor: "A plecat fata lu' tata".

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel