Cum a devenit Andreea Marin mai bogată

Andreea Marin se declară o persoană foarte bogată. Invitată, sâmbătă seară, în emisiunea "Oamenii Realității" de la Realitatea TV, vedeta de televiziune a vorbit despre șansa pe care a avut-o în viață, de a trăi momente emoționante fie în fața microfonului, fie în particular.

"Am trăit în 38 de ani cât alţii în 80! Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru că mi-a dat şansa de a lăsa mii de oameni să traverseze propria-mi viaţă. Fiecare om pe care l-am avut în faţa microfonului sau pe care l-am întâlnit în particular a lăsat ceva important, o lecţie, în mine. Am această capacitate de a asculta. Chiar dacă sunt o vorbăreaţă, ştiu şi să tac, atunci când e nevoie, şi am, în egală măsură, dorinţa de a învăţa. Întotdeauna am fost foarte curioasă. Învăţând, am devenit mai bogată. Sunt un om foarte bogat în sensul acesta. Fiecare colţ de lume pe care l-am văzut înseamnă pentru mine tot atâtea vieţi pe care le-am trăit", a mărturisit Andreea Marin.

În cadrul aceleiași emisiuni, vedeta de televiziune i-a criticat pe cei care afirmă că divorțul de Ştefan Bănică Jr. este doar o mişcare de imagine.

"Noi nu am făcut lucrul acesta la tribunal, ci ne-am înţeles şi am făcut lcururile altfel. Pe de altă parte, nu datorăm explicaţii nimănui, iar dacă cineva gândeşte, bolnav, în felul acesta, eu contracarez cu o întrebare: când, în 20 de ani în cazul meu, şi peste 25 de ani de carieră, am făcut scenarii de acest gen pentru a fi în atenţia publicului. Nu cumva noi suntem de cealaltă parte a baricadei, dintre cei care îşi tratează cu seriozitate profesia, care nu au nevoie de o reclamă mascată sau de o porcărie de acest gen? Cine gândeşlte în felul acesta este un om care aşa face în propria viaţă", a mai declarat Andreea Marin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel