Cum a fost prins un tânăr care a furat băutură în valoare de 6.000 de lei dintr-un supermarket

Foto: Freepik
Foto: Freepik

O persoană bănuită că ar fi autoarea a două furturi din supermarket a fost reținută de polițiști.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 4 Poliție au  identificat o persoană bănuită că ar fi autoarea unor furturi din două societăți comerciale, scrie Transilvania365.

O sesizare la Poliție a fost făcută în data de 24 iulie 2023, în jurul orei 18.30, de către agentul de securitate al unui magazin, cu privire la faptul că o persoană ar fi sustras produse alimentare, în valoare de aproximativ 120 lei. Suspectul a reușit să treacă de linia caselor de marcat fără să achite contravaloarea produselor.

La scurt timp, un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului și a procedat la identificarea autorului, în persoana unui tânăr, în vârstă de 25 de ani. Cel identificat a fost condus la sediul unității de poliție, unde polițiștii au continuat cercetările cu privire la activitatea sa infracțională.

Tânărul ar fi furat și alcool în valoare de 6.000 de lei

Se pare că în urmă cu doar 30 de minute de comieterea faptei, bărbatul ar mai fi sustras dintr-un supermarket, tot din municipiul Brașov, mai multe sticle de băuturi alcoolice, în valoare totală de aproximativ 6000 lei, și ar fi trecut de porțile amplasate la intrarea în magazin, dar senzorul s-a declanșat și persoana bănuită a părăsit locul faptei.

Angajații magazinului au recuperat prejudiciul în totalitate.

Ținând cont că bărbatul nu era la prima faptă de acest gen, în baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea acestuia pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea sa în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”furt”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea acestora.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel