Cum a fost rezolvată crima din Mangalia. "Pusă în faţa probelor, a evidenţei, a mărturisit tot"

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Viorel Teliceanu, prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, a spus cum a fost rezolvată crima din Mangalia. 

Cazul crimei din Mangalia a şocat opinia publică. Însă nici anchetatorii nu au avut o misiune uşoară, mai ales că victima nu avea asupra ei acte, nu fusese dată dispărută şi nici nu apărea în bazele de date pe baza amprentelor. Cu toate astea, în doar şase ore, a fost reţinută principala suspectă în cazul de crimă, cea mai bună prietenă şi colega de cameră a victimei. 

"Dacă nu prinzi autorul în primele 12 ore, este mult mai greu după. Probele se diluează, pot fi distruse, ascunse, iar autorul poate să fugă. Chiar am vorbit cu inspectorul șef al IPJ Constanța ca polițiștii să caute în stații de autobuz, să verifice stațiile de tren, să legitimeze persoane suspecte. A fost o muncă contra cronometru", a declarat Viorel Gabriel Teliceanu, prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, conform Adevărul.

Iar imaginile au fost de ajutor. Astfel, anchetatorii şi-au dat seama că suspectul este o femeie, chiar dacă avea gluga hanoracului trasă peste cap. Din aproape în aproape, poliţiştii au ajuns la hotelul din Saturn unde lucrau cele două fete din Vaslui, iar acolo managerii au spus că Alina Ciobanu, care lucra pe post de cameristă, nu apăruse la muncă, dar şi că prietena ei cea mai bună, Loredana Atănăsoaie, susţinea că nu ştie nimic de ea. În plus, semnalmentele Alinei Ciobanu semănau perfect cu cele ale victimei găsite în parc.  

Camera celor două fete era răvăşită, semn al unei lupte, dar salteaua patului fusese întoarsă pentru ca petele de sânge să nu fie vizibile. Poliţiştii au arestat-o imediat pe Loredana. 

"Inițial nu a recunoscut. Dar, pusă în fața probelor, a evidenței, a mărturisit tot”, declară procurorul Teliceanu.

CITEŞTE ŞI - Crima de la Mangalia. Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist, spune că Loredana minte: Eu când am văzut imaginea aceasta, mi-am dat seama

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel