Cum a fost surprins Emmanuel Macron în momentul în care Franța a egalat

Sursa foto Agerpres
Sursa foto Agerpres

Președintele Emmanuel Macron a fost surprins în momentul în care Franța a egalat în finala Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar.

Președintele Franței, Emmanuel Macron, s-a ridicat în picioare, manifestându-și astfel bucuria. Acesta a aplaudat și fluierat.

La final, însă, selecţionata Argentinei a cucerit al treilea său titlu mondial după ce a învins Franţa cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare, duminică searî, în finala Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, în care scorul a fost egal, 3-3 (2-0, 2-2), la capătul prelungirilor, pe Lusail Stadium din Al Daayen.

 

 

 

Pele a urmărit finala de la spital

Una din fiicele lui Pele a publicat, duminică, o fotografie cu tatăl său primind un masaj la picior şi urmărind finala Cupei Mondiale de fotbal 2022 de la spitalul unde se luptă cu un cancer de colon, informează AFP. „Masaj la picior şi Cupa Mondială la televizor”, a publicat Kely Nascimento în legendă pentru fotografia în care o asistentă apare masând piciorul stâng al triplului campion mondial brazilian.

Conform ultimului buletin medical, publicat lunea trecută de spitalul din Sao Paulo, unde a fost internat pe 29 noiembrie, Pele (82 ani) continuă să fie îngrijit „într-o cameră normală” şi nu într-un salon de terapie intensivă, iar „semnele sale vitale sunt stabile”. Kely Nascimento şi Flavia Arantes, o altă fiică a sa, au mutliplicat mesajele pe reţelele de socializare pentru a-i asigura pe fani că starea lui Pele este stabilă după zvonurile privind o stare de degradare a stării sale de sănătate, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel