Cum a reușit un câine să incendieze locuința stăpânilor săi. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere au ajuns virale

captură video
captură video

Iată cum te poți trezi la 5 dimineața cu bucătăria în flăcări... dacă ai un câine neastâmpărat! Imaginile au apărut peste tot în presa americană și la știri în toată lumea, dar și pe rețelele sociale.

Un incident neobișnuit s-a petrecut în Colorado Springs, Colorado, unde un câine, mai curios de fel, a declanșat accidental un incendiu în locuința stăpânilor săi. Camerele de supraveghere au surprins momentul, stăpânii au publicat clipul iar povestea a devenit rapid virală, scrie People.

Pe imagini se vede cum patrupedul se apropie prea mult de aragazul din bucătăria casei. S-a ridicat în picioare și a început să adulmece pachetele de pe aragaz, astfel că a pornit focul din greșeală iar o cutie aflată pe plită s-a aprins instant. 

„Câinele a pornit accidental aragazul pe care se aflau niște cutii”, a declarat Departamentul de Pompieri pe Facebook.

Proprietarii casei s-au trezit în jurul orei 5 dimineața după ce au fost alertați de sistemul anti-fum din casă și au chemat imediat pompierii. O parte din foc a stins înainte ca ofițerii să ajungă la reședința celor doi. „În urma investigațiilor, echipajele nu au găsit niciun incendiu activ, dar au găsit dovezi ale unui incendiu. Proprietarul de sex masculin a reușit să stingă incendiul înainte ca echipajele să ajungă acolo, dar ulterior a fost transportat la un spital local pentru inhalare de fum. Nu au fost raportate alte răni la oameni sau animale de companie”, a comunicat Departamentul de Pompieri din Colorado Springs.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel