Artista a fost invitată la emisiunea "Acces Direct", de la Antena 1, unde a dezvăluit cum a reușit să slăbească.
Autor: Sorina Ceugea
[caption id="attachment_334794" align="alignleft" width="423"] www.libertatea.ro[/caption]Cornelia Catanga a decis să scape de kilogramele în plus după ce a început să aibă probleme de sănătate.
Invitată în platoul emisiunii moderate de Simona Gherghe la Antena 1, artista a povestit cum a slăbit.
"Mergeam la petreceri și am simțit că respir greu. Transpiram din ce în ce mai mult. Eram foarte obosită. Oboseam foarte-foarte repede. Aveam colesterolul peste 300 şi eram la limită să fac diabet. Doctorul mi-a spus să am mare grijă ce anume mănânc. M-am dus la un nutriţionist, care mi-a făcut un program. Eu am fost o gurmandă toată viața. Înainte, la micul dejun mâncam carne friptă cu mămăligă, la prânz - carne prăjită cu mămăligă - și seara, din nou carne", a povestit Cornelia Catanga.
"Am slăbit 20 de kilograme într-un an și jumătate. Rețeta Paladium mi-a fost de folos. Am avut un regim foarte bine pus la punct. Am mâncat iaurt degresat, banană, salată de avocado cu ouă de prepeliță, pătrunjel, ceapă verde și piper. De asemenea, friptură de curcan. Când mergeam la restaurant să cânt, mâncam din oră în oră tot friptură de curcan. Am mâncat frunze de pălămidă. Planta asta este foarte amară, dar face foarte mult bine. O mâncam fie așa simplă, fie salată cu lămâie sau cu caș. Am avut în meniu și ton roșu, broccoli, urzici și nuci... Uneori, când veneam la 3-4 dimineața de la restaurant, simțeam că mor de foame și mâncam și câte trei ciorbe din cap de mânzat", a adăugat ea.
"Cât am ținut dietă, am făcut şi masaj cu ulei special, de două ori de săptămână... Nu am gătit cât am ținut cură de slăbire. I-am comandat mâncare șotului meu", a încheiat Catanga.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu