Cum arată bărbatul care a făcut 100 de operații estetice ca să arate ca Britney Spears

colaj: Instagram Britney Spears, Bryan Ray
colaj: Instagram Britney Spears, Bryan Ray

Obsesia lui Bryan pentru Britney Spears a atins cote maxime în clipa în care a decis că va face orice pentru a arăta exact ca artista lui preferată.

Obsesia lui Bryan pentru Britney Spears l-a împins să aloce 100.000 de lire sterline pentru a obține o înfățișare similară cu cea a celebrei cântărețe Britney Spears. Dorința de a semăna cu idolul său l-a determinat să treacă prin peste 100 de intervenții chirurgicale sub îndrumarea unui medic estetician, scrie The Sun.

La vârsta de doar 17 ani, Bryan a început un proces de transformare radical pentru a deveni o copie autentică a celebrei Britney Spears și pentru a-și îndeplini, deopotrivă, dorința de a face tranziția de la bărbat la femeie. Acest demers implică o serie de intervenții chirurgicale riscante și proceduri estetice complicae. A fost vorba despre implanturi faciale pentru obraji, rinoplastii, implanturi mamare, mărirea buzelor, lifting facial pentru pleoape, remodelarea frunții, modificarea urechilor, precum și o serie de tratamente anti-îmbătrânire și epilare cu laser.

Așa arată Bryan după operații.

foto: Instagram, Bryan Ray

Bărbatul recunoaște că a fost mereu îndrăgostit de Britney Spears și că artista a fost și va rămâne pentru el un exemplu al perfecțiunii și al frumuseții desăvârșite.

„Motivul pentru care am fost atras de Britney Spears atunci când a apărut pe scena muzicală a fost talentul ei, iar zâmbetul ei a fost ceva care m-a captivat cu adevărat. Este o femeie incredibilă, plină de viață, vibrantă, frumoasă și talentată. Și ceea ce m-a captivat la ea mai mult de jumătate din viața mea este faptul că este reală. Pentru mine, ea va fi întotdeauna apogeul frumuseții, dar merge dincolo de asta. Cred că este o persoană remarcabilă”, a declarat Bryan pentru sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel