Cum arăta Nicoleta Luciu în trecut

Nicoleta Luciu este una dintre puținele vedete de la noi care s-a lăudat mult timp cu sâni superbi, naturali. În cele din urmă vedeta și-a pus silicoane, după ce a adus pe lume patru copii.

După ce a câştigat titlul de "Miss România" în 1999, Nicoleta Luciu a realizat mai multe pictoriale pentru diverse reviste, dintre care nu a lipsit Playboy. Mai mult, diva a cochetat şi cu muzica, făcând parte din formaţia "Alizee", apoi din "Laguna", dar nu s-a bucurat de prea mult succes. Ulterior, a devenit mai cunoscută când a fost asistenta lui Teo Trandafir, în emisiunea"Ceaiul de la ora 5", scrie libertatea.ro.

La un moment dat avea cei mai mari sâni naturali din România, cu o circumferinţă a bustului de 96 de centimetri, dar acum vedeta şi-a pus silicoane, deoarece, după ce a adus pe lume patru copii, sânii ei imenşi s-au lăsat.

În fotografiile de mai jos, o puteţi admira pe Nicoleta Luciu cu sâni naturali şi câteva kilograme în plus, chiar dacă nu putem spune că vedeta a fost vreodată grasă (exceptând perioada când a fost însărcinată).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel