Publicitate
Până în anul 2050, producția agricolă va trebui să crească cu 70-100% pentru a hrăni 9 miliarde de oameni, potrivit unei prezentări Syngenta de la
De asemenea, impactul asupra mediului crește odată cu schimbările climatice reducând disponibilitatea pentru resurse de apă și suprafețe agricole.
Trebuie să găsim metode durabile și sustenabile de creștere a producției. Acest lucru îl putem obține cu creșterea productivității agricole prin alegerea corectă, inovare și cercetare și transfer de cunoștințe. De asemenea, trebuie să reducem impactul agriculturii asupra mediului prin conservarea apei și a solului și prin protejarea biodiversității. Vom putea crește calitatea vieții prin dezvoltarea de noi piețe, apreciere și sprijin pentru munca în fermă și dezvoltarea comunităților.
Creșterea productivității la cereale
Orzul hibrid este prima hibridare realizată la cereale. Are un potențial productiv constant, toleranță față de schimbările climatice și este eficient și simplu cu randament ridicat.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Roxana Neagu