Cum au lăsat tricolorii vestiarul de la Priștina: „România a trecut pe aici”

FOTO: Inquam Photos / Ștefan Constantin
FOTO: Inquam Photos / Ștefan Constantin

După meciul de fotbal dintre România și Kosovo, disputat în Priștina în cadrul Ligii Națiunilor, vestiarul echipei naționale a României a rămas într-o stare impecabilă, un gest de respect apreciat atât de gazde, cât și de fanii fotbalului.

Un videoclip postat pe rețelele sociale ale echipei naționale ilustrează acest detaliu, având ca titlu mesajul: „ROMÂNIA a trecut pe aici. La revedere, Priștina! Mulțumim de găzduire.”

Acest obicei al tricolorilor de a lăsa vestiarul curat după meciuri a devenit deja o tradiție, fiind respectat și după partida cu Țările de Jos, din optimile Campionatului European desfășurat în Munchen.

În meciul de vineri, România a învins categoric Kosovo, cu scorul de 3-0, consolidându-și poziția în Grupa C2 a Ligii Națiunilor. Următoarea provocare pentru tricolori va fi partida de luni seară, când vor înfrunta Lituania pe stadionul Steaua, începând cu ora 21:45.

Poți vedea clipul aici.

Meciul disputat pe Stadionul „Fadil Vokrri” din Pristina nu a fost lipsit de tensiuni. Jucătorii români au fost întâmpinați cu ostilitate, suporterii kosovari huiduind imnul României la începutul partidei. În ciuda atmosferei ostile, România nu a avut dreptul de a-și aduce propriii suporteri, ca urmare a unei sancțiuni impuse de UEFA.

Pe teren însă, tricolorii și-au făcut jocul. Prima repriză a fost marcată de un echilibru aparent, cu Kosovo având o posesie mai bună, dar fără ocazii clare de gol. În schimb, România a deschis scorul în minutul 40 prin Dennis Man, după un contraatac bine orchestrat.

În a doua repriză, România s-a desprins printr-un penalty executat impecabil de Răzvan Marin, în minutul 51, după ce Man a fost faultat în careu. Finalul meciului a fost decis de Denis Drăguș, care a marcat în minutul 82, după o acțiune individuală a lui Valentin Mihăilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel