Cum bați RAPID albușurile spumă. Ai nevoie de un ingredient banal. Totul este gata într-un minut!

Dacă vrei să bați rapid albușurile pentru prăjituri, trebuie să știi acest truc.

Scoate ouăle din frigider cu 1-2 ore înainte de a începe să le prepari. Cu cât sunt mai vechi, cu atât albuşul se va bate mai greu. Fă prăjiturile cu ouă proaspete! Începe să mixezi albuşurile în prima treaptă pentru 20-30 de secunde, apoi măreşte viteza treptat.

Nu pune sare în albuşuri, înainte să le baţi. Sarea încetineşte coagularea, şi le vei bate mai mult. Încearcă să nu spargi gălbenuşul când separi ouăle. Cu cât scapi mai puţin gălbenuş în albuş, cu atât albuşurile se vor bate mai bine şi mai uşor.

Secretul pentru a bate rapid albuşurile: pune câteva picături de suc de lămâie, exact înainte să le baţi. 

Vezi și: Pește "ca la Borcea". Rețeta care te va surprinde! Gust de neegalat

De ce să pui sare de lămâie în apa în care fierbi ciupercile. Trucul secret al bucătarilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel