La cât este de eficient acest truc, cu siguranță, este folosit și în restaurante. Vei scăpa de timpul petrecut în bucătărie. Iată ce trebuie să faci.
Folosește un pai de băut pentru a curăța căpșunele. Înfige-l în partea inferioară a fructelor și împinge spre frunzulițe. Pentru a curăța mai ușor cartofii fierți în coajă, transferă-i după fierbere, pe rând, într-un vas cu apă rece. Coaja se va desprinde singură! Este important să îi speli temeinic înainte de fierbere.
Pentru a stoarce mai ușor lămâile, presează-le cu mâna pe un fund de lemn înainte de a le tăia, mișcând înainte și înapoi de câteva ori. Dacă ai de tocat ceapă și ți-e teamă că ți-ar putea irita ochii, las-o timp de câteva minute într-un vas cu apă rece, după ce ai curățat-o.
Vezi și: De ce să pui ouă crude în carnea tocată de porc. Trucul genial al bucătarilor
Cum cureți rapid vinetele coapte. Trucul nebănuit care-ți ușurează munca
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News