Existo o metodă prin care poți curăța și tăia rapid dovleceii. Aceste sfaturi îți vor fi de mare ajutor. Iată ce ai de făcut.
Spălaţi dovlecelul. Tăiaţi şi îndepărtaţi ambele capete. Folosind un cuţit de curăţat legume, îndepărtaţi coaja și tăiaţi dovlecelul în jumătăţi, pe lungime. Folosind o linguriţă sau un cuţit de pepene, scoateţi seminţele şi pulpa dintre ele, potrivit reteteculinare.ro.
Tăiaţi şi îndepărtaţi capetele curbate. Tăiaţi jumătăţile de dovlecel, pe lungime, în felii. Tăiaţi feliile, în lungime, în fâşii de mărime egală, cât vreţi să fie cubuleţele. Folosiţi-le ca atare sau tăiaţi cubuleţe. Aliniaţi faşiile şi tăiaţi-le transversal, la intervale regulate pentru a crea cubuleţe.
Vezi și: Pui cu smântână. Absolut delicios! Rețeta românească
De ce să pui coji de ou în ghivecele cu flori. Este foarte tare! Ai încercat?
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu