Roșiile pot fi decojite foarte ușor, folosind două trucuri banale. Iată cum trebuie să procedezi.
Spală roșiile, rupe-le codițele înainte și folosește un vas special pentru microunde să le încălzești. Pune roșiile într-un bol potrivit pentru microunde și taie-le în cruce la vârf. Dacă nu le tai, riști să explodeze în cuptor. Tăietura în cruce te ajută să decojești roșiile foarte ușor.
Poți decoji roșiile folosind și apa clocotită. Taie roșiile în cruce la vârf, apoi scufundă-le timp de un minut în apa care clocotește deja. Apoi, pune-le într-un bol cu apă rece cu gheață, să se răcească brusc și să se decojească mai ușor.
Vezi și: Pulpe de pui cu ceapă, lapte și cartofi. Rețeta românească plină de savoare
Ce haine nu se clătesc niciodată cu balsam de rufe
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Roxana Neagu