EXCLUSIV  Cum definesc bărbații din România femeile. Reportaj DC News / video

Dana Mihai
Dana Mihai

Astăzi este 8 Martie. Bărbații le transmit femeilor cele mai frumoase urări, în timp ce le spun cât de mult înseamnă acestea pentru ei.

8 Martie este ziua în care femeile și mamele din toată România sunt celebrate de soții, prietenii și rudele lor. În jurul acestei date s-a construit o întreagă cultură, astfel că multe restaurante și localuri s-au adaptat la „nevoile” pieței și organizează evenimente exclusive pentru femeile și mamele din România.

Bărbații încep să ofere mai multă atenție femeilor din viața lor, iar florăriile rămân fără stocuri rapid, pe lângă alte magazine care fac cu ochiul reprezentantelor sexului feminin.

Pentru că este o sărbătoare atât de importantă, jurnalista DC News, Dana Mihai, a vorbit cu bărbații din București pentru a afla care este părerea acestora despre semnificația femeii în ziua de azi, dar și pentru a sublinia mesajele pe care aceștia le transmit femeilor.

„Ce semnifică femeia pentru dumneavoastră?”, a fost întrebarea jurnalistei pentru unul dintre bărbații care au avut curajul să vorbească despre cele mai importante persoane din viața lor; iar răspunsul unuia a fost: „Ce să semnifice... e o parte a familiei care trebuie protejată”, după care a transmis și o urare: „Multă sănătate și numai bine!”.

Youtube video image

Pe de altă parte, un bărbat a menționat că femeia înseamnă totul pentru el, de la mamă la soție:

„Păi, nu știu. Pentru mine femeia e soție, e mamă, e prietenă. Cam asta e definiția femeii și a mamei în general.”

Acesta a mai precizat pentru femeile din România „să fie frumoase, să se bucure de soare, de viață și să aștepte un cadou de la soț, prieten.”

Un bătrân, de asemenea, i-a cumpărat un cadou nepoatei sale de 8 Martie, spunând că viața unui om constă în familia pe care o are.

„O fericire, cel mai frumos. Mai ales nepoatele. I-am spus unei nepoate care a făcut astăzi 18 ani și i-am luat cadou. Trebuia să-i iau că sunt bunic. De aia vă spun că femeia există ca să te înțelegi cu ea și să aveți grijă de familie, de copii. Asta e viața unui om.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel