Savoarea cafelei braziliene nu se compară cu nimic. Iată rețeta pe care trebuie să o încerci neapărat, dacă ești iubitorul acestei băuturi aromate.
Ingrediente:
- 8 linguriţe cafea măcinată
- 1 linguriţă pudră de cacao
- 1 linguriţă zahăr
- 200 ml lapte nedegresat
- 400 ml apă
Cum se prepară
Se fierbe cafeaua în apă. Separat, se dă laptele în clocot. Zahărul şi cacaoa se introduc într-un ibric separat şi se amestecă bine. Se toarnă laptele deasupra şi se fierbe totul la foc mic, mestecând, 10 minute. Se ia vasul de pe foc şi se continuă mestecatul, până capătă consistenţă. Imediat, se adaugă cafeaua fiartă în apă (fără zaț).
Vezi și: Cum faci cafea mexicană. Este cea mai bună. Uită de ce ai băut până acum!
"Marghilomana", rețeta românească de cafea. Aromă inconfundabilă! Nu se fierbe în apă
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News