Cum faci cafea vieneză. Răsfățul de weekend! Rețeta plină de aromă

Cafeaua vieneză este o adevărată încântare, mai ales în dimineațile friguroase de toamnă. Îți dă energie să poți începe weekendul cu zâmbetul pe buze.

Ingrediente

- 1/2 ciocolată neagră
- 1/2 ceşti cafea tare
- 1/2 ceaşcă frişcă
- 2 linguriţe zahăr
- un praf de chimen
- ciocolată rasă sau ornamente de ciocolată

Cum se prepară

Topiţi ciocolata într-un bol metalic și adăugaţi cafeaua, puţin câte puţin. Amestecaţi până ce compoziţia se omogenizează, potrivit retete.eva.ro. Adăugaţi jumătate din cantitatea de frişcă şi amestecaţi în continuare. Puneţi zahărul în ceşti (patru porţii), iar apoi turnaţi cafeaua şi amestecaţi. Ornaţi cu restul de frişcă, chimen şi cocolată rasă.

Vezi și: GOGOȘI BULGĂREȘTI. Alternativa la SCOVERGILE românești. Ies FRAGEDE și gustoase!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel