Cafeaua vieneză este o adevărată încântare, mai ales în dimineațile friguroase de toamnă. Îți dă energie să poți începe weekendul cu zâmbetul pe buze.
Ingrediente
- 1/2 ciocolată neagră
- 1/2 ceşti cafea tare
- 1/2 ceaşcă frişcă
- 2 linguriţe zahăr
- un praf de chimen
- ciocolată rasă sau ornamente de ciocolată
Cum se prepară
Topiţi ciocolata într-un bol metalic și adăugaţi cafeaua, puţin câte puţin. Amestecaţi până ce compoziţia se omogenizează, potrivit retete.eva.ro. Adăugaţi jumătate din cantitatea de frişcă şi amestecaţi în continuare. Puneţi zahărul în ceşti (patru porţii), iar apoi turnaţi cafeaua şi amestecaţi. Ornaţi cu restul de frişcă, chimen şi cocolată rasă.
Vezi și: GOGOȘI BULGĂREȘTI. Alternativa la SCOVERGILE românești. Ies FRAGEDE și gustoase!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu