Cum faci cartofi crocanți fără ulei. Trucul folosit de gospodinele cu experiență. Nu toată lumea-l știe! Cartofii prăjiți sunt fără doar și poate un fel de mâncare adorat. Crocanți delicioși, sunt de nelipsit din farfuriile gurmanzilor. Însă există și o variantă sănătoasă, la fel de delicioasă, a acestui preparat. Nu ai nevoie de niciun strop de ulei.
Poți obține cartofi crocanți fără să folosești uleiul. Un truc des folosit este acela de a presăra puțină făină peste cartofi, înainte de a-i introduce la cuptor.
Un alt truc. Înainte să fie prăjiţi, cartofii se fierb în apă cu oţet balsamic, ceea ce le va da o savoare deosebită în interior, eliminându-se astfel și o cantitate mare de amidon din ei. De asemenea, nu se vor imbiba cu grăsime când se prăjesc.
De asemenea, dacă îți dorești o friptură suculentă la interior cu o crustă spectaculoasă la exterior, alături de cartofii prăjiți, nu trebuie să întorci carnea prea des în tigaie sau pe grătar.
De ce să pui alcool sau urzici în apa în care fierbi carnea de vită. Secretul folosit în restaurante
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu