Cum faci cartofi crocanți fără ulei. Trucul magic! Nu toată lumea-l știe

Cum faci cartofi crocanți fără ulei. Trucul folosit de gospodinele cu experiență. Nu toată lumea-l știe! Cartofii prăjiți sunt fără doar și poate un fel de mâncare adorat. Crocanți delicioși, sunt de nelipsit din farfuriile gurmanzilor. Însă există și o variantă sănătoasă, la fel de delicioasă, a acestui preparat. Nu ai nevoie de niciun strop de ulei.

Poți obține cartofi crocanți fără să folosești uleiul. Un truc des folosit este acela de a presăra puțină făină peste cartofi, înainte de a-i introduce la cuptor.

Un alt truc. Înainte să fie prăjiţi, cartofii se fierb în apă cu oţet balsamic, ceea ce le va da o savoare deosebită în interior, eliminându-se astfel și o cantitate mare de amidon din ei. De asemenea, nu se vor imbiba cu grăsime când se prăjesc.

De asemenea, dacă îți dorești o friptură suculentă la interior cu o crustă spectaculoasă la exterior, alături de cartofii prăjiți, nu trebuie să întorci carnea prea des în tigaie sau pe grătar.

Vezi și: De ce să pui cartofii în ulei încins, după ce i-ai prăjit și răcit. Trucul folosit de bucătarii cu experiență

De ce să pui alcool sau urzici în apa în care fierbi carnea de vită. Secretul folosit în restaurante

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel