Cum să faci cel mai bun chec. Reţeta secretă a bucătăreselor

Checul este uşor de preparat şi delicios. Orice gospodină trebuie să ştie să prepare acest desert. Vă propunem o reţetă pe care doar unele bucătărese ştiu să o prepare. 

Ingrediente

1 cană făină

O cană de zahăr

Sare

4 ouă 

Praf de copt

Esenţă de vanilie 

Cacao

Citeşte şi Ciocolată de casă, desertul copilăriei. Cea mai uşoară reţetă

 

Mod de preparare

Amestecaţi într-un bol făina cu praful de copt şi puţină sare.  Adăugați ouăle, făina și esența de vanilie. Amestecăm bine totul, apoi adăugăm cacao şi amestecăm din nou.

Punem aluatul în formele de cozonac, apoi le introducem în cuptorul încins. Checul va sta la cuptor jumătate de oră, la o temperatură de 180 de grade.

Citeşte şi Prăjitura Furtună în deşert, reţeta pe care o vei adora

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel