Cum faci cel mai pufos orez. Pașii urmați de Jamie Oliver

Sursa foto: captură video YouTube - Jamie Oliver
Sursa foto: captură video YouTube - Jamie Oliver

Dacă vrei să te bucuri de un orez pufos și delicios, există câțiva pași pe care trebuie să-i urmezi. Rețeta lui Jamie Oliver este fabuloasă. Iată ce ai de făcut.

Publicitate

Această rețetă e valabilă pentru orezul basmati. Umple o cană cu orez. Vei obține o cantitate suficientă pentru 4 persoane. Toarnă orezul într-o oală și adaugă doua căni pline cu apă clocotită şi puţină sare. Pune-l la fiert, timp de 8-10 minute, la foc mare, cu capacul pus. Dacă vrei să-l colorezi sau să-l aromezi, adaugă condimentele în apa în care fierbe. Poţi folosi şofran, cardamom, scorţişoară, turmeric, în funcţie de ce îți place.

Vezi și: De ce să pui sare în cutia sau sticla cu lapte, după ce o deschizi. Trucul genial folosit de Jamie Oliver

Iată rețeta explicată pas cu pas chiar de Jamie Oliver:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel