Pandișpanul se află pe lista celor mai îndrăgite prăjituri. Rețeta Sandei Marin este celebră printre gospodine. Iată cum se prepară.
Ingrediente
- 6 ouă
- 6 linguri zahăr vanilat
- 6 linguri făină
- unt pentru uns forma
Cum se prepară
Se bat bine de tot ouăle întregi cu zahărul vanilat, până capătă o textură cremoasă, iar volumul lor a crescut de 2 - 3 ori, scrie unica.ro. Se adaugă făina și se amestecă până când compoziția devine omogenă. Se toarnă compoziția într-o formă unsă cu unt şi tapetată cu hârtie şi se coace la foc potrivit, timp de o oră.
Vezi și: Cum faci cele mai CROCANTE ARIPIOARE de pui. Sunt delicioase lângă o porție de piure sau salată!
Cum faci cele mai PUFOASE CHIFTELE. Secretul gospodinelor pricepute. Este atât de simplu!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News