Pandișpanul se află pe lista celor mai îndrăgite prăjituri. Rețeta Sandei Marin este celebră printre gospodine. Iată cum se prepară.
Ingrediente
- 6 ouă
- 6 linguri zahăr vanilat
- 6 linguri făină
- unt pentru uns forma
Cum se prepară
Se bat bine de tot ouăle întregi cu zahărul vanilat, până capătă o textură cremoasă, iar volumul lor a crescut de 2 - 3 ori, scrie unica.ro. Se adaugă făina și se amestecă până când compoziția devine omogenă. Se toarnă compoziția într-o formă unsă cu unt şi tapetată cu hârtie şi se coace la foc potrivit, timp de o oră.
Vezi și: Cum faci cele mai CROCANTE ARIPIOARE de pui. Sunt delicioase lângă o porție de piure sau salată!
Cum faci cele mai PUFOASE CHIFTELE. Secretul gospodinelor pricepute. Este atât de simplu!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu