Aripioarele crocante fac senzație printre preparatele rapide. Sunt absolut delicioase, mai ales lângă o porție de salată și/sau salată.
Ingrediente
- 1 tăviţă aripioare
- 2-3 linguri ulei
- praf de usturoi
- sare
- piper
- boia dulce
Vezi și: Cum faci cele mai PUFOASE CHIFTELE. Secretul gospodinelor pricepute. Este atât de simplu!
Cum se prepară
Aripioarele spălate, se absorb de apă cu şerveţele, apoi se pun într-un castron. Într-o ceşcuţă se amestecă 2-3 linguri de ulei cu multă boia dulce, praf de usturoi, sare, piper. Această compoziţie se toarnă peste aripioare şi se amestecă bine, masând cu mâna fiecare aripioară ca să fie bine acoperită, scrie e-retete.ro.
Se dau la cuptor, la 200°C cam 35-40 min. Apoi treceţi cuptorul pe grill şi mai lăsaţi 5 minute. Le puteţi servi cu piure şi mujdei de usturoi sau cu o salată asortată.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu