Cine nu adoră șnițele? Probabil foarte puține persoane. Dacă mai sunt și pufoase și bine făcute, clar nu poți refuza o porție. Iată rețeta care nu dă greș.
Publicitate
Ingrediente
- 1 kg carne de porc
- 300-350 g pesmet
- 6 ouă
- 100 g făină
- sare
Vezi și: Salată boeuf de vară. Se prepară foarte ușor, iar gustul este demențial!
Cum se prepară
Se feliază carnea şi se bate pentru a fi cât mai subţire. Se pun în farfurii separat făina, ouăle, grișul cu sarea amestecat. Se pune uleiul la încins într-o tigaie. Fiecare felie de carne se trece întâi prin faină, apoi prin ou, apoi prin pesmet şi iarăşi prin ou şi se pune în tigaie la prăjit, potrivit bucataras.ro. Deci ordinea este aceasta: faină, ou, pesmet, ou. Se lasa să se prăjească pe ambele părţi şi se scot pe un şervet de hârtie pentru a absorbi surplusul de ulei.
Vezi și: Salată de pui cu crutoane și muștar. Cea mai bună rețetă. Perfectă în zilele de vară!
Plăcintă cu salată verde, șuncă și mozzarella. Este absolut delicioasă! Ți-ar fi trecut prin minte?
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu