A început postul Crăciunului, iar gospodinele încearcă tot felul de rețete. Noi vă recomandăm chiftelele de post.
Publicitate
Ingrediente
- 2 cartofi
- 1 legătură pătrunjel
- praf sare
- ulei
- praf boia
- 2 cepe
- praf piper
- 1 cana ciuperci
- 2 linguri orez
- 3 linguri făină
Vezi și: PLĂCINTĂ cu TON. O gustare plină de savoare. Rețeta delicioasă
Cum se prepară
Cartofii se curăţă şi se pun la fiert. Separat, se pune la fiert orezul. Ceapa tocată se căleşte puţin. Cartofii fierţi se scurg, se pasează şi se amestecă cu orezul fiert, ceapa călită, pătrunjelul tocat şi ciupercile date prin maşina de tocat. Se pune boia, sare şi piper.
Din compoziţia rezultată se fac chifteluţe, care se dau prin făină şi se prăjesc în ulei încins. Aceste chiftele de post se servesc calde.
Vezi și: PLĂCINTA REGILOR. Rețeta fenomenală pe care o vei repeta. Un adevărat deliciu!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu