Chiftelele franțuzești se prepară foarte ușor și vor fi vedetele de pe masa ta. Iată rețeta.
Ingrediente
- 1 piept de pui
- 2 ouă
- 2 linguri caşcaval ras
- 2 linguri smântână
- 2 linguri făină
- usturoi verde (câteva frunze)
- pătrunjel verde (1/2 legătură)
- ceapă verde (1/2 legătură)
- mărar verde (2 crenguţe)
- sare
- piper
Vezi și: PLĂCINTĂ cu varză. Rețeta RUSEASCĂ de Coulibiak. Este delicioasă!
GOGOȘI BULGĂREȘTI. Alternativa la SCOVERGILE românești. Ies FRAGEDE și gustoase!
Cum se prepară
Pieptul de pui îl spălăm şi îl ştergem cu un prosop de bucătărie. Îl tăiem cubuleţe, condimentăm cu sare şi piper. Într-un bol, batem ouăle cu smântână, faină, scrie gustos.ro. Adăugăm peste carne verdeţurile tocate şi amestecăm bine până ce se omogenizează. Adăugăm caşcavalul ras şi amestecăm bine.
Încălzim uleiul şi, cu o lingură, adăugăm din amestec. Le prăjim pe ambele părţi, până se rumenesc frumos. Le scoatem într-o caserolă (în care am adăugat un şerveţel).
Vezi și: Plăcintă cu brânză. Rețeta croată de Štrukli. Este fabuloasă!
Cum faci CHIFTELE RUSEȘTI. Rețeta specială: ies foarte gustoase!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu