Margaretele sunt niste prăjiturele delicioase, făcute după o rețetă veche pe care, poate, unii dintre voi o știți. Iată cum se prepară.
Ai nevoie de 200 g margarină, 250 g zahăr pudră, 2 ouă, 3 linguri ulei, un vârf cuţit de bicarbonat, coajă de lămâie, vanilie, rahat, făină cât se cere.
Cum se prepară
Se freacă margarina (la temperatura camerei – uşor moale) cu zahărul pudră. Se adaugă ouăle care s-au bătut puţin cu un praf de sare şi bicarbonatul. După aceea, se toarnă uleiul puţin câte puţin ca să nu se taie, potrivit traieste-bine.ro. Se adaugă coaja de lămâie şi făina atât cât să fie coca consistentă. Se pune în tava puţin unsă, se taie cu forme speciale. La mijloc se pune o bucăţică de rahat. Se coc la foc potrivit.
Vezi și: PRĂJITURĂ cu biscuiți și ciocolată, FĂRĂ COACERE. Cea mai SIMPLĂ REȚETĂ de desert
PLĂCINTĂ georgiană cu BRÂNZĂ. Rețeta de Khachapuri care trebuie încercată
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu