Dacă vrei să îți iasă pufoase gogoșile, trebuie să știi că există trei secrete care te pot ajuta. Trebuie respectate cu sfințenie. Iată ce ai de făcut.
1. Respectă raportul dintre ingredientele lichide și făină. Dacă, de exemplu, la 350 ml de lapte și două gălbenușuri se folosesc 500 g de făină, nu adăuga mai multă, chiar dacă aluatul ți se pare prea moale.
2. Trebuie să ai răbdare să lași gogoșile să dospească 30 de minute la cald, într-o cameră unde sunt 25 – 26 de grade.
3. Cea mai bună metodă să prăjești gogoșile și să iasă pufoase este să pui uleiul în cratiță la foc iute și să aștepți așteaptă două, trei minute să se încingă. Dacă sfârâie scobitoarea, atunci a ajuns la temperatura potrivită, scrie libertateapentrufemei.ro. Lasă focul potrivit spre mic și adaugă gogoșile una câte una. Întoarce-le de mai multe ori pe o parte și pe cealaltă.
Vezi și: Care este diferența dintre zahărul brun, zahărul alb și zahărul brut
Care este diferența dintre Caffe Latte și Cappuccino
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu