Te-ai dus deja cu gândul la Grecia? Ei bine, poți aduce o părticică din delicioasa lor bucătărie chiar la tine acasă, cu o porție de calamari pane. Iată cum se prepară.
Ingrediente
- 500 g inele de calamar
- 30 g făină
- un ou
- 300 ml ulei
- sucul unei lămâi
- sare
- piper
Cum se prepară
Inelele de calamar decongelate se pun într-un amestec din 300 ml ulei şi sucul unei lămâi şi se lasă aşa la macerat pentru 10 de minute, potrivit retetepractice.ro. Apoi, inelele se pun pe şervete de hârtie şi se usucă foarte bine. Se trec inelele prin făină, ou bătut cu sare şi piper şi apoi din nou prin făină. Se pun la prăjit în ulei bine încins şi se scot cu spumiera pe şervete de hârtie care să absoarbă surplusul de ulei.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu