Cum faci să-ți iasă pastrama fragedă. Trucul simplu

Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Dacă vrei ca pastrama să-ți iasă fragedă, există un truc foarte bun pe care îl poți folosi.

Carnea condimentată las-o puţin la frigider înainte de a o prepara, dacă vrei să aibă gust de la condimentul folosit și să nu fie amară.

Foloseşte cât mai puţine linguri de metal când prepari mâncăruri. Nu pune excesiv de multe condimente în mâncare! Nu prăji carnea, şunca în untură sau unt dacă ai probleme cu stomacul.

Poţi face o garnitură de ciuperci foarte bună dacă la sfârşit adaugi nişte cuburi de unt (de la frigider) tăvălite prin făină.

Pastrama este mai fragedă dacă înainte de preparare e lăsată în lapte.

Vezi și: Carnea pentru șnitele se ține în lapte cu usturoi, timp de două ore. Motivul este simplu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel