Cum fierbi carnea rapid. Ai nevoie de un ingredient banal. Nu e vorba despre sare!

Există un truc eficient care te ajută să accelerezi procesul de fierbere a cărnii. Ai nevoie doar de un ingredient pe care orice gospodină îl are în bucătărie. Și nu este vorba despre sare!

1. Pentru a accelera fierberea cărnii, adăugaţi în oală o lingură de oţet sau zeamă de lămâie.

2. Bulionul se pune la mâncare numai atunci când aceasta a dat primul fiert. Altfel, îşi pierde culoarea, iar legumele se întăresc.

3. Pentru că maioneza să nu se taie, puneţi la început, peste gălbenuşuri, o linguriţă de sare.

4. Cartofii la tavă se rumenesc mai bine dacă sunt tăvăliţi înainte prin ulei.

*Aceste sfaturi au fost preluate din Calendarul 1985, editat de REECOOP și tipărit de Întreprinderea Poligrafică Galați.

Vezi și: Supă pisată cu pui prăjit. Rețetă veche, tărănească preparată în comunism

Cu ce poți înlocui rântașul de făină în mâncare. Ideea salvatoare a bucătarilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel