Cum fierbi carnea rapid. Ai nevoie de un ingredient banal. Uită de sare!

Pentru a accelera procesul de fierbere a cărnii ai nevoie doar de un ingredient pe care orice gospodină îl are în bucătărie. Și nu este vorba despre sare!

1. Pentru a accelera fierberea cărnii, adăugaţi în oală o lingură de oţet sau zeamă de lămâie.

2. Bulionul se pune la mâncare numai atunci când aceasta a dat primul fiert. Altfel, îşi pierde culoarea, iar legumele se întăresc.

3. Pentru că maioneza să nu se taie, puneţi la început, peste gălbenuşuri, o linguriţă de sare.

4. Cartofii la tavă se rumenesc mai bine dacă sunt tăvăliţi înainte prin ulei.

*Aceste sfaturi au fost preluate din Calendarul 1985, editat de REECOOP și tipărit de Întreprinderea Poligrafică Galați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel