Cum gătești un orez pufos. Trucurile dezvăluite de Jamie Oliver

Există câteva trucuri, câțiva pași care îți pot asigura reușita. Dacă vei ține cont de explicațiile lui Jamie Oliver, vei obține un orez pufos, pentru care vei fi lăudat. 

1. Ai nevoie de o cană plină cu orez. Este o cantitate suficientă pentru 4 persoane.

2. Toarnă orezul într-o oală.

3. Pune peste orez două căni pline cu apă clocotită şi puţină sare.

4. Pune-l la fiert 8-10 minute, la foc mare, cu capacul pus.

5. Dacă vrei să-i dai culori sau arome diferite, e la fel de simplu: adaugi condimentele în apă în care fierbi orezul, scrie foodstory.stirileprotv.ro. Poţi folosi şofran, cardamom, scorţişoară, turmeric, în funcţie de reţeta pe care ţi-o doreşti.

Vezi și: Rețete de post. Cartofi copți cu usturoi

Tocană de murături prăjite. Cea mai gustoasă mâncare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel