EXCLUSIV  Cum îi poate ajuta iridologul pe copiii introvertiți și pe cei diagnosticați cu ADHD / video

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/

Dr. Alin Ghinea a fost invitat la emisiunea Ultrapsihologie cu Radu Leca și Ramona Dumitru, de la DC News, unde a vorbit despre cum îi poate ajuta iridologia pe copiii introvertiți și pe cei diagnosticați cu ADHD.

„Vin copii triști. Cum îi ajută iridologul? Îi poate ajuta?”, a întrebat Radu Leca.

„Iridologia analizează și etichetele emoționale. Sunt persoane cu mai multe linii de stres care au tendința de introvertire, sunt foarte mulți copii în zona asta. Acolo trebuie ajutați, împreună cu părintele, să-și găsească acele supape, acele zone de refulare, de eliberare a tensiunilor nervoase pentru că altfel, în timp, devin din ce în ce mai introvertiți. Împreună cu părintele se discută și găsim cele mai bune variante, pornind de la pasiuni, sport, în funcție de emisferă. Încercăm să găsim supape împreună, astfel încât să scoatem copilul de acolo”, a spus Dr. Alin Ghinea.

„Un copil diagnosticat cu ADHD vine la tine. Ce se vede? Cum îl ajuți?”, a întrebat Radu Leca.

„Sunt anumite semne specifice în iridologie. Creierul este cel mai bine proiectat. Analiza iridologică privește irisul ca un cadran de ceas. Organele de pe partea dreaptă sunt proiectate pe irisul drept, organele de pe partea stângă pe irisul stâng. Emisferele în X. Sunt semne specifice care vorbesc despre anumite situații sau înclinații.

Creierul ocupă cel mai mare loc din analiză și atunci se coroborează anumite semne, clinic, care duc iridologul către o anumită zonă. Sunt semne specifice, sunt semne care denotă inflamație, care denotă inclusiv stadii: acut, subacut, cronic, degenerativ. Sunt semne care ne vorbesc inclusiv despre stadiile afecțiunilor. În funcție de aceste semne se corelează clinic pentru că organismul este un circuit.”, a spus Dr. Alin Ghinea.

„Îi putem ajuta pe cei care suferă de vitiligo?", a întrebat Radu Leca.

„Da. Este o afecțiune de tip autoimună care poate avea la bază un proces de natură infecțioasă virală și mergând pe cauze, fiind autoimun, sistemul imunitar atacă organismul și atunci se abordează această zonă și în paralel se abordează și prin naturopatie, fitoterapie, și o anumită nutriție și zona aceasta de încărcătură virală pentru că foarte multe afecțiuni au la bază încărcătură virală, bacteriană, parazitară.

În cazul tiroidei autoimune, vin foarte multe doamne cu această problemă. Sunt două situații: o încărcătură virală activată de incapacitatea imunitară de a bloca sau când sistemul imunitar într-adevăr interpretează diverse zone ca agenți patogeni și atunci atacă zona.”, a spus Dr. Alin Ghinea.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel