Cum își decorează Anna Lesko casa de Crăciun și ce tradiții respectă cu sfințenie

Anna Lesko, Facebook
Anna Lesko, Facebook

Ana Lesko adoră sărbătorile de iarnă, drept pentru care se pregătește temeinic din timp și decorează întreaga casă cu ornamente handmade.

Artista spune că îndrăgește în mod deosebit atmosfera Crăciunului, care o duce cu gândul la vremurile copilăriei. Se pregătește meticulos pentru a asigura că fiecare detaliu este perfect în fiecare an. În cadrul dezvăluirilor sale, vedeta împărtășește cum își decorează casa și menține tradițiile cu sfințenie. Cu abilități gospodărești desăvârșite, cântăreața se asigură mereu că pe masa festivă se regăsesc cele mai alese bucate, chiar dacă aceasta înseamnă să rămână trează până târziu în noapte pentru a le pregăti cu atenție.

"Îmi place să gătesc, să miroasă a mâncare în timpul Sărbătorilor de iarnă. Mă pregătesc temeinic la capitolul culinar, nu-mi lipsesc anumite preparate orice ar fi, chiar dacă nu dorm noaptea. Bradul, trei cum am acum, îi împodobesc cu ceva timp înainte. Așa am făcut în ultimii ani. Pentru mine, pregătirile de Crăciun și Revelion sunt cele mai atente și făcute în detaliu, deoarece sunt foarte importante. Împodobirea casei de jur împrejur, fac kraft-uri cu iz de sărbătoare pe care le așez prin casă. Totul se transformă în casa mea, nimic nu se pierde (zâmbește). Iubesc ca totul să iasă din mâna mea, să am vreme de pregătit kraft-uri, așa că îmi dau voie să fac asta câteva săptămâni" a dezvăluit Ana Lesko într-un interviu pentru Viva.

Pe ritul vechi, bradul de Crăciun se împodobește după Revelion, însă Ana preferă să meargă pe tradiția clasică și să decoreze cu mult înainte de 25 decembrie. "Provin dintr-o familie unde Bradul se făcea cu o zi înainte. Acolo se sărbătorește mai întâi Revelionul, apoi Crăciunul, așa că Bradul se făcea pe 30. Dar mie mi-a plăcut atât de tare încât mereu îmi doream să pregătesc totul mai devreme" a mai spus artista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel