Cum îți dai seama că o persoană e posedată? Renumitul exorcist Carlos Martins spune care sunt cele 3 semne

Foto cu rol ilustrativ: Pixabay
Foto cu rol ilustrativ: Pixabay

Află în articol care sunt cele trei semne de necontestat ale posedării demonice, explicate de renumitul exorcist catolic Carlos Martins.

Un renumit exorcist și-a amintit că a văzut un bărbat "posedat" zburând în aer în fața lui, scrie Daily Star.

Părintele Carlos Martins este considerat unul dintre cei mai mari exorciști ai Bisericii Catolice. În ciuda faptului că a fost el însuși ateu în tinerețe, el și-a petrecut ultimii 20 de ani vânând demoni.

Vorbind cu Cameron Bertuzzi, preotul Martins și-a amintit când a aruncat în secret o picătură de apă sfințită pe un pompier din spate, despre care credea că ar putea fi posedat. El a explicat că lichidul a fost aruncat nu pe piele, ci pe jachetă, spunând.

"Nu putea să perceapă ceea ce s-a întâmplat. Acest individ a fost aruncat imediat în aer, șuierând ca o pisică. Demonul vorbește, așa că ceea ce am făcut în acel moment a fost că am stabilit cunoașterea ascunsului", a povestit preotul.

Martins susține că demonii sunt foarte reali și, pentru că trăiesc în mod natural în afara spațiului și timpului, au acces la cunoștințe pe care oamenii pe care i-au posedat nu le-ar putea avea niciodată.

Cele trei semne ale posedării demonice

Sunt unele indicii care îl ajută să determine cine este cu adevărat posedat și cine este pur și simplu bolnav mintal sau pur și simplu falsifică. Potrivit acestuia, există "trei semne clasice ale posedării demonice".

Primul este cunoașterea unor limbi necunoscute – trucul unui exorcist este să vorbească cu cineva într-o limbă pe care acei oameni nu au învățat-o niciodată pentru a vedea dacă demonul din interiorul lor răspunde.

El a explicat: "Nu mă refer la unul sau două cuvinte sau câteva fraze. Mă refer la cunoașterea perfectă a acelei limbi – că pot funcționa și vorbi în ea, folosind o gramatică perfectă, propoziții perfecte și pot răspunde la întrebări".

Al doilea este atunci când victimele arată "cunoașterea evenimentelor ascunse și îndepărtate" – cum ar fi episodul cu apă sfințită.

El a adăugat: "Dacă sunt capabili să-ți raporteze ceva ce ai făcut la un anumit moment și loc din viața ta și nimeni nu a fost martor la asta, nu ai spus niciodată nimănui altcuiva, dar ei au aceste cunoștințe... , au cunoștințe despre ocultism. Cunoașterea a ceea ce este ascuns".

Al treilea semn este "o etapă de putere supraomenească, o putere care este pur și simplu dincolo de capacitatea unei persoane umane.

"O femeie nu poate ridica și arunca prin cameră un bărbat. Dar dacă se întâmplă, acum ai o afișare a supranaturalului", a spus el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel