Cum îţi dai seama că uleiul este încins. Trucul pe care trebuie să-l ştie orice gospodină

Temperatura uleiului este foarte importantă atunci când vine vorba de gătit. Dacă acesta nu este încins, mâncarea va ieşi uleioasă. Vă prezentăm un truc simplu care vă va ajuta să vă daţi seama când uleiul este perfect pentru gătit. 

Dacă nu aveți un termometru, folosiți acest mic truc. Vă va ajuta să vă daţi seama dacă uleiul este încins.

Aveţi nevoie de:

O jumătate de litru de ulei

1 felie de pâine tăiată în pătrate mici

Citeşte şi Prăjitură de post. Reţeta care trebuie încercată

Ce trebuie să faceţi

Turnaţi uleiul într-o tigaie şi încălziţi-l la foc mare. Când începeţi să observați formarea de valuri mici în ulei, aruncați o bucată de pâine și așteptați ca acesta să se ridice la suprafață și să înceapă să se rumenească.

Știți că uleiul este perfect pentru a începe să gătiţi în momentul în care se formează bule mici în jurul pâinii. Imediat ce pâinea este aurie și crocantă, îndepărtați-o. Aveți deja uleiul gata de prăjit!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel