Cum îți dai seama dacă friptura de pe grătar este gata. La ce să fii atent. Așa nu vei mai arde carnea!

Cum îți dai seama că friptura de pe grătar e gata. La ce să fii atent. Așa nu vei mai arde carnea! Friptura la grătar poate fi o adevărată provocare. Dacă vrei ca la final prietenii să te laude pentru o carne gustoasă, fără să se ardă vreun pic, fii atent la acest lucru!

Îţi dai seama că friptura e gata pe o parte când se dezlipeşte uşor de pe grătar.

Pentru o friptură suculentă la interior cu o crustă spectaculoasă la exterior, nu trebuie să întorci carnea prea des în tigaie sau pe grătar.

Pentru o carne mai fragedă, aceasta trebuie tăiată de fiecare dată contra fibrei.

Vezi și: De ce să nu sărezi carnea înainte de-a o prăji. Sfatul primit de la mama

Cum faci pizza cu blat crocant. Secretul folosit de bucătari în Italia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel