Cum îți dai seama dacă uleiul s-a încins suficient. Semnul că te poți apuca de gătit

Cum îți dai seama dacă uleiul s-a încins suficient. Semnul că te poți apuca de gătit. Acest truc te ajută să nu dai greș, când vrei să prăjești, ouă, carne, cartofi și alte alimente care merg gătite astfel. 

Presară puțină făină în tigaie înainte de a prăji ouăle sau alte alimente care se lipesc și nu vei mai avea această problemă.

Vrei şniţele cât mai crocante? Pune în făina prin care le tăvăleşti o linguriţă de praf de copt. Prăjeşte-le în ulei bine încins ca să fie mai puţin grase. Aşa vor absorbi o cantitate minimă de ulei.

Înainte de a te apuca să prăjești alimentele, asigură-te că ulei s-a încins suficient. Cum faci asta? Folosește o lingură de lemn pe care să o introduci în ulei. Dacă face bule în jurul ei, înseamnă că uleiul este încins și poți să te apuci de gătit.

Vezi și: De ce să pui cartofii în ulei încins, după ce i-ai prăjit și răcit. Trucul folosit de bucătarii cu experiență

De ce să pui cereale învelite în tifon în oala cu ciorbă. Trucul surprinzător care face minuni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel