În această perioadă, sistemul imunitar luptă împotriva răcelilor specifice sezonului rece. Trebuie să știi că există câteva alimente care se pot transforma în aliați de nădejde.
Merele sunt fructe ce conţin vitaminele C, E, A, B1 şi B2, dar şi fibre, care ajută digestia, precum şi calciu şi magneziu.
Strugurii - ideali sunt cei roşii, bogaţi în resveratol - contribuie la întărirea sistemului imunitar, potrivit doc.ro.
Ciupercile ajută organismul să se confrunte cu frigul. Au vitamina C, dar şi B2, B3 şi B5, conţin şi ele fibre, proteine şi minerale, precum şi potasiu, zinc, fosfor, cupru şi seleniu.
Măceșele sunt bogate în vitamina C. Le găseşti sub formă de gemuri sau marmelade, în magazinele tip super market, ori tincturi, la magazine tip plafar. Sunt excelente în protejarea organismului, dar contribuie şi la sănătatea pielii, conţinând şi vitaminele E, K şi A, precul şi calciu, fier, potasiu, zinc, fier şi seleniu.
Sfecla conţine mangan şi vitamina C, având efect antioxidant
Vezi și: REMEDII naturiste pentru NASUL ÎNFUNDAT. Nu vei mai avea nevoie de picături
VITAMINELE care țin RĂCEALA la distanță. COCKTAILUL minune pentru sănătate
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News