EXCLUSIV  Cum ne alegem instalatorii de panouri fotovoltaice. Pașii explicați

foto: Freepik
foto: Freepik

Iată cum recunoști cei mai buni instalatori de panouri fotovoltaice!

AnaMaria Marin, Head of Marketing e-Home Enel, a vorbit la DCNews TV, printre altele, despre ce trebuie să știm înainte să ne alegem instalatorii de panouri fotovoltaice în cadrul Programului Casa Verde Fotovoltaice 2023.

"Selecția instalatorului este un pas foarte important, fiind o investiție pentru fiecare gospodărie, fapt pentru care putem să facem câteva recomandări astfel încât beneficiarul să fie atent la câteva aspecte.

Experiența și expertiza instalatorului cu care colaborează. Considerăm că este important ca instalatorul să fie alături de client din momentul selecției până în momentul punerii în funcțiune. În felul acesta se poate oferi o experiență plăcută și lipsită de stres.

Un alt aspect important ar fi partea de plăți. Să asigure plăți și oferte economice corecte și transparente. Noi, ca și instalator validat, nu solicităm plăți în avans și nici plăți adiționale pe perioada proiectului care nu au fost evidențiate încă de la început.

De asemenea, partea de consultanță. Nu este vorba doar despre instalarea de panouri fotovoltaice, este ceva mai mult. Este despre a deveni prosumator și a face un pas important în ceea ce privește energia verde. În calitate de instalator și beneficiind și de experiența anterioară, noi, în numele clientului, pregătim tot ce înseamnă documentație și o depunem la operatorii de distribuție, astfel încât fiecare client să obțină calitatea de prosumator" a explicat reprezentantul Enel.

Interviul complet, aici:

         

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel